- 1/1
Hilding Sponberg/Trysil historie- og museumslag
Velkommen til en dag fylt med aktiviteter på Trysil bygdetun. Det blir tradisjonshåndverk, husflidsaktiviteter, tradisjonsmat.
Program:
- 11.00. Bygdetunet åpner
- Aktiviteter rundt på tunet og på setra
- 13.00 program på scenen med Ingrid Nylund og Hilding Sponberg.
- De viser og forteller om tradisjonell bakst, mjølkestell og smørkinning.
- Samtale og historiedeling om utvandringen til Amerika i fjøset
- 1/10
- 2/10
Fleskmonk er tradisjonskost for skogsarbeidere. - 3/10
Sopelimer lages fremdeles til nytte og pynt. Foto: Trysil Engerdal museum - 4/10
Flatbrødbaking på Trysil bygdetun. - 5/10
Hilding Sponberg/Trysil historie- og museumslag - 6/10
På Trysil bygdetun er det mye spennende å finne blant husene på tunet. Foto: Trysil Engerdal museum - 7/10
- 8/10
- 9/10
- 10/10
Ellen Fauske Bleness